Mi MIX FOLD, Xiaomis første sammenleggbare smarttelefon

Published: 17/04/21
Mi MIX FOLD har en rekke imponerende egenskaper, inkludert Xiaomis Surge C1 ISP og en flytende linse, og setter en ny milepæl for smarttelefonindustrien.
img

30. mars - Xiaomi lanserte offisielt sin første sammenleggbare smarttelefon, Mi MIX FOLD. Utstyrt med en stor 8,01 "WQHD + fleksibel intern skjerm og en 6,52" ekstern skjerm, viser denne innovative nye enheten den største sammenleggbare skjermen på en hvilken som helst smarttelefon til dags dato. Enheten kan skryte av enda flere førstegangsbilder, med Xiaomis egen Surge C1 Image Signal Processor optimalisert for profesjonell fotografering, og den første med Liquid Lens (flytende linse) i en smarttelefon.

Mi MIX FOLD tilbyr en førsteklasses opplevelse med fire innebygde høyttalere, et 520mAh batteri og med  67W ladingsstøtte. Det er også nok en viktig milepæl for Xiaomi, som introduserer en rekke teknologiske gjennombrudd med sterkt fokus på forbrukeropplevelse.

Industriens største skjerm: 8,01 ”Sammenleggbart display

Som Xiaomis første sammenleggbare smarttelefon anvender Mi MIX FOLD et U-formet hengseldesign, som har forbedret vekten og påliteligheten sterkt. Vekten reduseres med opptil 27 prosent, sammenlignet med andre sammenleggbare enheter. Enheten gjennomgikk 200 000 bøyninger i pålitelighetstesting og opptil 1 million bøyninger i den ekstreme pålitelighetstestingen.

Utstyrt med en fleksibel 8,01 ”WQHD + OLED-skjerm, tilbyr Mi MIX Fold et ultra-stort 4:3-størrelsesforhold, noe som gjør det ikke bare til den største sammenleggbare smarttelefonskjermen på markedet, men også større en noen nettbrett. Mi MIX FOLD tilbyr den unike sjarmen til en sammenleggbar smarttelefon med skjerm i nettbrettstørrelse, i en liten og kompakt pakke, og gir en uovertruffen opplevelse for både arbeid og fritid.

Mi MIX Fold arver den enestående skjermkvaliteten til Xiaomis flaggskip-smarttelefoner, med uovertruffen fargeytelse. Enhetens fargeskjerm er nøye innstilt av Xiaomis egen fargekalibreringsalgoritme, som gjør det mulig å oppnå en imponerende fargenøyaktighet på JNCD≈0.29 og ΔE≈0.35. Når du når 900 nits topp lysstyrke og 600 nit generell lysstyrke, gir skjermen komfortabel visning i forskjellige innstillinger, mens 4.300.000: 1 fargekontrastforhold, Dolby Vision® og HDR10 + støtte og DCI-P3 fargespekter kombineres for å skape svært dynamiske og livaktig bilder i levende farger.

Drevet av Xiaomis egen AI-algoritme, kan Mi MIX FOLDs eksterne og interne skjermer generere bilder og videoer i superoppløsning, og er til og med i stand til å doble oppløsningen på bilder fra 720p til 1440p. For video tredobler AI-algoritmen oppløsningen, og forbedrer kvaliteten fra 480p til 1440p.

Verdens første smarttelefon med fire høytalere, utviklet av Harman Kardon

Etter å ha fått stor anerkjennelse for sine to høyttalere på tidligere enheter, løftet Xiaomi lydsystemet på Mi MIX FOLD ytterligere ved å lage det første smarttelefon-quad-høyttaleroppsettet noensinne. De symmetrisk designede doble 1216 høyttalerne er plassert på hver side av skjermen og har en stor 0,65 mm amplitude og 1,34 cc-ekvivalent lydhulrom. Høyttalerens medfødte egenskaper styrkes av 15V Smart PA som driver lydnivået opp til 40% høyere enn for Mi 10 Pro. Mi MIX FOLD arver arven fra Mi 11-serien med profesjonell tuning gjennom SOUND BY Harman Kardon.

Mi MIX FOLD er bransjens første smarttelefon som tar i bruk ekte panorama-surroundlyd. Ved å bruke Xiaomis egen algoritme for firehøyttalere, kan enheten realisere 3D romlig lydfeltavspilling, som bygger en ekstra lyddimensjon på toppen av de grunnleggende doble høyttalerne, og skaper en ekte 3D romlig lydopplevelse.

DET KRAFTIGSTE SAMMENLEGGBARE SYSTEMET FOR HØY PRODUKTIVITET OG OPPSLUKENDE UNDERHOLDNING

Drevet av Dolby Vision og et quad-speaker 3D panoramisk lydsystem, er Mi MIX FOLD et absolutt dyr for å se på innhold, og tilbyr en oppslukende seeropplevelse med livlige farger, fyldig lydkvalitet og en super stor skjermflate. Enheten støtter også flervindu, slik at du kan se opptil fire videoer i forskjellige vinduer på skjermen samtidig.

Mi MIX FOLD tilbyr også en helt uovertruffen spillopplevelse på en mobil enhet. Med en størrelse på 8,01 tommer har enheten mer loddrett plass og gir et mye bredere synsfelt enn tradisjonelle smarttelefoner. Jo større skjermen, jo bedre blir arbeidet! Mi MIX FOLDs superstore skjerm er den ultimate produktivitetsforsterkeren for travle mennesker på farten, og støtter et bredt utvalg av svært praktiske arbeidsverktøy som delt skjerm, dra og slipp på flere skjermer, parallelle vinduer, skrivebordsmodus, AI-møteassistent og mange mer.

VERDENSDEBUT AV LIQUID LENS-KAMERA OG XIAOMIS SURGE C1 BILDEFØLERPROSESSOR

Mi MIX FOLD debuterer Surge C1-prosessoren - en profesjonell bildebehandlingsbrikke utviklet av Xiaomi. Produktet av to års utvikling og 140 millioner RMB i FoU-investering, gir denne brikken eksepsjonell høy ytelse mens den tar liten CPU og lagringsplass. Dette gjør det mulig å betjene en forbedret 3A-algoritme og fokuseringsmuligheter for lite lys for mer nøyaktig autofokus, automatisk eksponering og automatisk hvitbalanse, noe som forbedrer bildekvaliteten betydelig. 

Mi MIX FOLD er også verdens første smarttelefon med Liquid Lens-teknologi, som åpner æraen for bionisk fotografering. Den flytende linsen bruker prinsippet om menneskelig øye-bionikk, og danner en linselignende struktur med en gjennomsiktig væske innpakket i film, veldig forskjellig fra tradisjonelle optiske linser. Krumningsradien til den sfæriske overflaten kan endres nøyaktig takket være en motor med høy presisjon basert på Xiaomos egenutviklede teknologi, som gir mulighet for 3X optisk zoom, opptil 30X tele og en minimumsavstand på 3 cm. En linse dekker praktisk talt funksjonene til to linser. Du kan skyte mikrodetaljer på nært hold, og se på fantastiske elver og fjell på avstand. Liquid Lens tilbyr også høy lysgjennomgang, ultra-lav spredning og utmerket motstand mot ekstreme miljøer.

I tillegg er Mi MIX FOLD også utstyrt med et 108 MP pikselhovedkamera og et 13MP ultravidvinkelkamera med et imponerende 123 ° synsfelt. Hovedkameraet på 108 MP piksler er utstyrt med et 7P-objektiv, som kan sende direkte HDMP-bilder på 108 MP. Det vidvinkelkameraet på 123 ° støtter smart bytte, noe som gir et forbløffende synsfelt når du fotograferer bygninger og landskap. Samtidig brukes AI-vidvinkelkorreksjonskorrigering for effektivt å forbedre bildeforvrengningen. Ikke bare kan det eliminere kantforvrengning av landskap, det kan også korrigere forvrengning på ansikter i ultrabrede gruppebilder.

5.020mAh folding screen største batteri, 100% ladet på 37 minutter 1

Mi MIX FOLD har et innebygd 5,020 mAh batteri, og tilbyr den største batterikapasiteten blant de fleste sammenleggbare for øyeblikket på markedet. Den bruker Xiaomis patenterte nye dual-battery parallelle arkitektur, som består av to batterier med en kapasitet på 2.460mAh og 2.560mAh. Den spesielle strukturen parallelt gir utrolig 10A strømutgang som gir kraftig kraft for smarttelefonens fire høyttalere.

På toppen av det støtter Mi MIX FOLD også 67 W hurtiglading. Gjennom de skreddersydde tre IC-brikkesettene og den parallelle kombinasjonen av to supereffektive ladepumper, kan en konverteringsfrekvens på opptil 97,5% oppnås, slik at telefonen lades fullstendig på 37 minutter 1 . Også introdusert på Mi MIX FOLD er CNT-batteriteknologi, som fremmer tryggere og raskere lading samtidig som batteriets levetid forlenges. 

Revolusjonerende Butterfly kjølesystem og flaggskip ytelse uten hikke

Mi MIX FOLD er utstyrt med den nyeste generasjonen flaggskip mobilbehandlingsplattform Qualcomm ® Snapdragon ™ 888. Den mest avanserte 5nm-prosessen forbedrer mobilplattformens CPU-, GPU- og AI-ytelse mens den reduserer strømforbruket. Splitter ny 3200 MHz LPDDR5-lagring, kombinert med UFS 3.1 høyhastighets flash-minne, supplerer ytterligere Snapdragon 888s flaggskipytelse.

For effektivt å kunne bruke området av det brettelegemet, vedtar Mi MIX FOLD et kjølesystem av sommerfugl som integrerer VC-væskekjøling med stor areal, termisk gel, flerlags grafittark og andre varmespredningsmetoder. Den totale varmespredningen området er så høyt som 22,583,7 mm², som jevnt fordeler for mye varme og kjøler ned hele enheten, og forbedrer kraftig varmespredningskapasiteten under høyt belastningsberegning, hurtiglading og 5G nedlastinger med høy hastighet. Effektiv varmespredning gjør at Mi MIX FOLD kan utføre konsekvent og uten hikke.

Mi MIX FOLD tilbys i en standard og keramisk spesialutgave. Standardversjonen bruker femte generasjon Corning ® Gorilla ® Glass bakdeksel med keramisk tekstur. Den keramiske utgaven har en midtre ramme i gull og volumknapper, samt en svart keramisk rygg med spesiell lasergravering. 

Smarttelefonen koster 9999 RMB eller 12 GB + 256 GB, 10 999 RMB for 12 GB + 512 GB og 12 999 RMB for 16 GB + 512 GB-versjonen. 

Forhåndsbestillinger for Mi MIX Standard Edition og Ceramic Special Edition vil være åpne 30. mars. 

Mi MIX FOLD vil være offisielt tilgjengelig for kjøp fra 16. april i Fastlands-Kina via offisielle Xiaomi-kanaler.

 

Mi MIX FOLD raske spesifikasjoner:

  Mi MIX FOLD
Intern skjerm 8,01 ”fleksibelt OLED
4: 3 sideforhold
WQHD + oppløsning, 1 milliard farger, DCI-P3 
60 Hz oppdateringsfrekvens; 120Hz berøringssamplingsfrekvens
900 nit topp lysstyrke, 600 nit generell lysstyrke
4.300.000: 1 kontrastforhold
HDR10 +, Dolby Vision
JNCD≈0.29 og ΔE≈0.35
Støtter MEMC
Ekstern skjerm 6,5 ”AMOLED-skjerm
90Hz oppdateringsfrekvens, 180Hz berøringssamplingsfrekvens
27: 9 skjermforhold, 2520 x 840 oppløsning
900 nit topp lysstyrke, 700 nit generell lysstyrke
TrueColor-skjerm, JNCD≈0.55 ΔE≈0.52
Superoppløsning, både for video og bilder
HDR10 +
Tilkobling Dual 5G stand-by, Wi-Fi 6
Prosessor Qualcomm ® Snapdragon ™ 888
Oppbevaring LPDDR5 3200MHz + UFS 3.1
Kjølesystem Buttery kjølesystem - VC kammer + Bionisk struktur grafen + termisk gel + flerlags grafittark
Ryggekamera
Selvutviklet Surge C1 bildebehandlingsbrikke 108MP HM2 primær sensor, 1 / 1,52 ", 7P, 2,1 μm (9-i-1) store piksler
Verdens første flytende linse, 8MP, 80 mm tilsvarende brennvidde, 3 cm minimum fokusavstand
123 ° ultra vidvinkelobjektiv, 13MP, F2.4 blenderåpning 1,12μm
Frontkamera 20MP frontkamera
Lyd Quad høyttalere 3D panorama lydsystem
Dual 1216 høyttalere
LYD AV Harman Kardon
Sikkerhet Sideopplåsing av fingeravtrykk (2-i-1 av / på-knapp)
Batteri 5.020mAh dobbelcelledesign
Lader 67W kablet turbolading
37 min til 100% 1
OS MIUI 12 basert på Android 10
Farger Svart, keramisk spesialutgave
Dimensjoner og vekt Utvidet: 173,27 mm x 133,38 mm x 7,62 mm
Brettet: 173,27 mm x 69,8 mm x 17,2 mm
Svart :317 g
Keramisk spesialutgave : 332 g