POCO X3 NFC - DEN VIRKELIGE MELLOMKLASSEMESTEREN

Published: 20/09/20
Tilbyr toppmoderne 120Hz skjerm, et massivt 5.160mAh batteri og akkurat den ytelsen du trenger
img

POCO, det bransjedefinerende smarttelefonmerket, lanserte sin nyeste enhet: POCO X3 NFC. Den er skreddersydd for unge teknologi- og spillentusiaster, og vedtar en unik mållinjedesign som skriker kraft. Enheten gir ytelse over alt annet, og tilbyr bare de mest nyttige high-end spesifikasjonene uten frills til en brøkdel av den vanlige prisen.

Debuterer med Qualcomms nyeste og kraftigste 700-serie 4G-prosessor - Snapdragon ™ 732G - POCO X3 NFC kan skryte av utrolig ytelse som varer opptil to dager på en lading, takket være håndsettets store 5.160 mAh batteri. I mellomtiden skaper telefonens 120Hz + 240Hz skjerm en utrolig jevn og responsiv opplevelse bedre enn de fleste flaggskip på markedet.

Nøyaktig ytelsen du trenger med den splitter nye Qualcomm ® Snapdragon ™ 732G-plattformen

Som en perfekt daglig driver handler POCO X3 NFC om utrolig hverdagsbruk og en optimalisert spillopplevelse. Snapdragon ™ 732G, POCO X3 NFC, som kjører på Qualcomms hittil kraftigste 4G-prosessor til dags dato, tilbyr vedvarende topp ytelse og AI-evner som vil imponere selv de mest krevende spillerne takket være arkitekturen basert på Kryo ™ 470 oktakjerners CPU og Adreno ™ 618 Elite Gaming-serie GPU. 

For å sikre jevn drift og friksjonsfri brukeropplevelse bygger enheten LiquidCool Technology 1.0 Plus sammen, og kombinerer et forstørret kobbervarmerør med flere lag grafitt som jobber sammen for å redusere varmen til telefonens prosessor med opptil 6 grader*.

Telefonens utrolige ytelse kan ytterligere optimaliseres for spill takket være den siste iterasjonen av Game Turbo 3.0, verktøyet som stiller telefonen i samsvar med spillkravene, som sikrer at brukerne får mest mulig ut av telefonens kraftige maskinvare. I tillegg sørger telefonens Z-akse lineære motor for suveren haptisk tilbakemelding med over 150 vibrasjonsmodi for forskjellige scenarier.

Nøyaktig den fordypningen du trenger med 120Hz + 240Hz skjerm og stereohøyttalere

I tråd med POCOs opprinnelige mål om å gjøre innovasjon tilgjengelig for alle, har POCO X3 NFC en fantastisk kant-til-kant 6,67 ”FHD + DotDisplay med en svimlende kombinasjon av en 120Hz oppdateringsfrekvens og en 240Hz berøringssamplingsfrekvens. 

POCO X3 NFC har en av de glatteste skjermene i sin priskategori. Med DynamicSwitch-funksjonen kan telefonen spare strøm ved automatisk å bytte mellom 50, 60, 90 og 120Hz, avhengig av brukssaken og formatet på innholdet som vises på skjermen. Dette gjør at telefonens oppdateringshastighet kan gå opp for brukstilfeller som spill og ned for lettere operasjoner som lesing - og derved optimalisere strømforbruket

240Hz berøringssamplingsfrekvens forsterker telefonens ekstraordinære skjermegenskaper ytterligere, slik at den kan slå de fleste hule konkurranser. POCO X3 NFC kan skryte av 33% raskere respons enn de fleste flaggskip som for tiden er på markedet ** , noe som gir en eksepsjonelt tilfredsstillende brukeropplevelse, i tillegg til at brukerne får en merkbar konkurransefortrinn selv i de mest sofistikerte spillene. 

For å sikre maksimal fordypning, pakker enheten også et par stereohøyttalere av høy kvalitet. Den 4cc-ekvivalente øvre høyttaleren, 1cc-ekvivalente nedre høyttaleren og opp til 0,5 mm vibrasjonsamplitude gir krystallklar stereolyd og en absorberende spillopplevelse. I mellomtiden sørger høyttalernes evne til selvrens å sikre dempet lyd i det lange løp. 

Nøyaktig bildene du trenger med 64MP AI firekamera-system

POCO X3 NFC har et førsteklasses bakkamera-system bestående av et 64MP hovedkamera, 13MP ultra vidvinkelkamera, 2MP makrokamera og en 2MP dybdesensor. 

Telefonens hovedkamera er et flaggskip Sony IMX 682-sensor med ƒ/1,89 blenderåpning og 1,6 μm 4-i-1 Super Pixel som gir detaljerte og ultraklare bilder. 13MP ultra-vidvinkelkameraet har et synsfelt på 119 ° med ƒ/2,2 blenderåpning og en 1,0 μm pikselstørrelse, mens 2MP makrokamera og dybdesensor fullfører oppsettet som gir ekstra funksjonalitet og forsterkning av hovedobjektivets evner. 

På fronten har enheten et lite punkt 20MP kamera med ƒ/2.2 blenderåpning og 1.6μm 4-i-1 Super Pixel, ideell for å ta feilfri selfies.

 For de som prøver å skille seg ut fra mengden, har POCO X3 NFC en rekke kreative funksjoner, inkludert seks kalejdoskopalternativer, Gold vibes-modus, Cyberpunk-modus, mange nye bildefiltre, samt AI Skyscaping 3.0, og presenterer nye kreative måter å lyse opp brukernes sosiale medier. 

Videoentusiaster kan benytte seg av enhetens 4K-videoopptak, samt funksjoner som jevn videozoom, fokus-topp og AE / AF-lås. Den medfølgende LOG / RAW-formatstøtten og Vlog-modus sørger ikke bare for at brukerne kan fange sine viktigste øyeblikk i ytterste kvalitet, men gjør også telefonen til en semi-profesjonell arbeidsstasjon for videoinnholdsproduksjon.

Nøyaktig batterilevetiden du trenger med 5160 mAh og 33W hurtiglading

Spesifikasjoner på toppnivå er ikke bruk uten et batteri som varer. For å garantere at brukerne kan glede seg over alle sine fantastiske funksjoner, er POCO X3 NFC utstyrt med et stort 5,160 mAh (typ) batteri som varer over to dager under moderat bruk. Håndsettet støtter 33 W hurtiglading, som ikke bare betyr at enheten kan lades til 100% på bare 65 minutter, men også at bare 30 minutter vil fylle den opp til 62% * .

Den økte ladehastigheten oppnås gjennom Middle Middle Tab (MMT) teknologi. I vanlige batterier kommer den elektriske strømmen fra bunnen av modulen og fyller den oppover, noe som resulterer i betydelig lavere ladningshastighet. Middle Middle Tab (MMT) -teknologi er basert på en innovativ metode der batteriet mottar den elektriske strømmen fra midten og sprer den samtidig til toppen og bunnen av modulen. Dette gir raskere og mer jevn ladehastighet, samtidig som batteriets levetid sikres, sammenlignet med tradisjonelle oppsett.

POCO X3 NFC kommer i to varianter - 6GB + 64GB og 6GB + 128GB. 
 
POCO X3 NFC Quick Specs:
  POCO X3 NFC
Skjerm 6,67 ”FHD + LCD DotDisplay

20: 9, 2400 × 1080, 395ppi

240Hz berøringssamplingsfrekvens

120Hz oppdateringsfrekvens

Fargespekter: NTSC 84% (typ)

Kontrastforhold: 1500: 1 (typ)

Lysstyrke: 450 nit (typ) / 380 nit (min)

TÜV Rheinland Low Blue Light-sertifisering

HDR10

Wildvine L1-sertifisert

Farge Skyggegrå, koboltblå
Dimensjoner 165,3 mm x 76,8 mm x 9,4 mm, 215 g
Nettverksstøtte Dual SIM standby 3

Wi-Fi 5

Prosessor Qualcomm ® Snapdragon ™ 732G

- Kyro ™ 470 oktakjerners CPU,

- Adreno ™ 618 GPU med utvalgte Elite Gaming-funksjoner

Oppbevaring LPDDR4X RAM, UFS 2.1-lagring
Kjølesystem LiquidCool Technology 1.0 Plus - Forstørret kobbervarmerør + flere lag grafitt, opptil 6 ° C CPU-temperaturreduksjon
Ryggekamera  64MP + 13MP + 2MP + 2MP firekamera

64MP hovedsensor

Sony IMX682, 1 / 1,73 “sensor, ƒ / 1,89, 1,6 μm 4-i-1 Super Pixel, 6P-objektiv, PDAF

13MP ultravidvinkelsensor, 119 ° FoV, ƒ / 2.2, 1.0μm

2MP makrosensor, ƒ / 2,4, 1,75μm, 4cm

2MP dybdesensor, ƒ / 2,4, 1,75μm

Opptil 4K 30 bilder per sekund, videoopptak, AI Skyscaping 3.0, nattmodus, ShootSteady-video, Vlog-modus

Frontkamera 20MP frontkamera på skjermen

ƒ / 2.2, 1,6 μm 4-i-1 Super Pixel

Forbindelse Multifunksjonell NFC, IR-blaster
Sikkerhet Sidemontert fingeravtrykkssensor
Batteri lading 5.160 mAh (typ) batteri med høy kapasitet

33W hurtiglading

33W in-box lader

USB Type-C

Lyd To stereohøyttalere

4cc-ekvivalent 1012 øvre høyttaler, åpent hulrom

1cc-ekvivalent 1216 lavere høyttaler

Maksimal høyttalervibrasjonsamplitude: 0,5 mm

Hi-Res lydsertifisering

3,5 mm hodetelefonkontakt

Motor Z-aksen lineær vibrasjonsmotor
System MIUI 12 basert på Android 10
Lagringsvarianter 6 GB + 64 GB

6 GB + 128 GB

* Lab-resultater. Resultatene kan variere basert på individuelle forhold.
** Nummeret refererer til skjermer med 180Hz berøringssamplingsfrekvens.
 

Om POCO

POCO er et uavhengig merkevare for smarttelefoner under Xiaomi Group, lansert i 2018 av et høyt erfarent og lidenskapelig team av fagfolk innen smarttelefonindustrien.

Den første utgivelsen - POCO F1 - drev raskt merkevaren i popularitet blant tech-entusiaster og media, alt takket være den utrolige ytelsen. 

Som en del av visjonen, har POCO som mål å bringe den ultimate ytelsen og de nyeste teknologiene til en større brukerbase ved å levere bare de innovasjonene som virkelig betyr noe, derav mottoet "alt du trenger, ingenting du ikke gjør".