Xiaomi avduker Xiaomi 13 Ultra, utviklet i samarbeid med Leica

Published: 05/06/23
Xiaomi 13 Ultra, det siste resultatet av Xiaomi og Leicas samarbeid om å videreutvikle mobil bildeteknologi, debuterte i dag på Xiaomi 13 Ultra Launch Event. Xiaomi har et firekamerasystem som sentrerer hovedkameraet med 1-tommers sensor og variabel blenderåpning, en ultra-grade WQHD+-skjerm med utmerket fargenøyaktighet, sammen med førsteklasses flaggskip Snapdragon® 8 Gen 2-ytelse, alt pakket i en klassisk design. smarttelefonbrukere som søker en profesjonell kameraopplevelse, det ultimate innen alle muligheter
img

Leica-optikk, for å bygge den perfekte Summicron-linsen til Leica innen mobil bildebehandling

Det strategiske samarbeidet mellom Xiaomi og Leica i det globale bildebehandlingsfeltet har tatt et annet avgjørende skritt: Ved ytterligere å oppgradere Summicron-linsen for mobil bildebehandling i det optiske systemet, og tilby "en voksende seremoni innen mobil bildebehandling".

Det optiske Leica-systemet til Xiaomi 13 Ultra, arvet fra det optiske konseptet til Leica M-serien, har egenskapene til kompakt størrelse, stor blenderåpning, høy bildeytelse, pålitelighet og holdbarhet. Objektivet har en ultrahøy ordens polynomisk design, slik at presisjonen i designen når et nanometernivå, nærmer seg den optiske grensen. I mellomtiden reduserer et flerlagsbelegg kraftig gjenskinn og skyggebilder, og gir stabil ytelse i ekstremt kalde og ekstremt varme omgivelser.

Xiaomi 13 Ultra er utstyrt med et firekamerasystem med Leica optisk linse som dekker brennvidder fra 12 mm (ultra-vidvinkel), 23 mm (vidvinkel), 75 mm (tele), til den nye 120 mm (super-tele), også som de ekstra 46 mm og 240 mm lengdene gjennom In-Sensor-Zoom. Smarttelefonens profesjonelle kamerainnstilling gir også den fulle graden av brennviddefleksibilitet og variabel blenderåpning. Tre av kameraene til Xiaomi 13 Ultra har en blenderåpning som er bredere enn ƒ/2.0, som bringer inn mer lys og en myk, liten dybdeskarphet, og gir mulighet for kortere lukkertider, og dermed raskere fangst av naturlige og uunngåelige øyeblikk. Med en ultra-stor 1-tommers IMX989-sensor og en ny fysisk to-stopps blenderåpning som veksler mellom ƒ/1.9 og ƒ/4.0, gir hovedkameraet innholdsskapere større frihet til å tilpasse eksponeringene basert på ulike scenarier.

Inspirert av fotograferingsmetoden "hyperfokal avstand" som vanligvis brukes av gatefotografer, kommer Xiaomi 13 Ultra også med en ny Fast Shot-modus som lar deg ta fokusfrie stillbilder ved å stille inn fokuspunktet manuelt, og senere starte og fange øyeblikket på bare 0,8 s. .

Profesjonell fargegjenopprettingsevne drevet ende-til-ende fra opptak til presentasjon

Xiaomi 13 Ultra har optimalisert RAW-arbeidsflyten fullt ut, og flere algoritmer er migrert til RAW-domenet for å maksimere det dynamiske området, detaljene og teksturen til bildet, og dermed forbedre bildekvaliteten betydelig. Hovedkameraet støtter 50 MP RAW, noe som gir en høyere bildeoppløsning, samtidig som det gir multi-frame 14-bit UltraRAW, som tar dataene direkte fra databehandlingsrørledningen, og gir bedre oppløsning og høyt dynamisk område. Kameraprofiler vil bli laget av Adobe, og gir et bedre utgangspunkt for etterproduksjon.

Når det gjelder skjerm, har Xiaomi 13 Ultra en 6,73" pro-grade WQHD+-skjerm med utmerket fargenøyaktighet og opptil 2600 nits topplysstyrke. Denne skjermen er også kalibrert i henhold til den nye CIE 2015-kolorimetrien, som støtter perfekt automatisk fargestyring for å sikre nøyaktig og konsistent fargepresentasjon på tvers av forskjellige skjermer fra Xiaomi-enheter som nylig ble utgitt.

Xiaomi 13 Ultra støtter også ende-til-ende-opplevelse støttet av Dolby Vision®, fangst med levende farger, forbløffende kontrast og lysstyrke, sammen med panoramautsikt over rike detaljer i mørke og lyse områder, samtidig som det gir brukerne muligheten til å dele sine egne kreativt innhold i UGC-fellesskap som støtter Dolby Vision®.

Ultrarask opplevelse med egenutviklet varmeavledningsteknologi og Xiaomi Surge Battery Management System

Som det årlige mesterverket i Xiaomi Ultra-produktlinjen, har Xiaomi 13 Ultra den kraftigste maskinvarekonfigurasjonen som er tilgjengelig, sammen med en rekke nye innovative teknologier for en førsteklasses flaggskipopplevelse.

Xiaomi 13 Ultra hyller det klassiske utseendet til Leicas M-kameraserie med sin sirkulære kameramodul, unibody metallramme og skinnteksturfinish. Med en vekt på 227g¹ og med unibody-metallrammen som gir mer elastisitet for bøying enn forrige generasjon, gir smarttelefondesignen grunnlaget for hele strukturen og et sikrere grep. Innpakket i et andregenerasjons antibakterielt nanoteknologisk silikonskinn, motstår bakpanelet til Xiaomi 13 Ultra ikke bare fingeravtrykk og flekker, men er også antibakterielt og anti-gulning. Dens bakteriehemmingsgrad kan nå så høy som 99 %, perfekt for nesten alle miljøer.²

Utstyrt med den nyeste Snapdragon® 8 Gen 2 flaggskipprosessoren, som tar i bruk 4nm prosessteknologi, gir Xiaomi 13 Ultra overlegen ytelse og energiforbruk. Smarttelefonen støtter RAM opptil 16 GB LPDDR5x og UFS4.0 lagring på opptil 1 TB, samt FBO (File Based Optimization). Xiaomi 13 Ultra har også et USB 3.2 Gen 1-grensesnitt, som oppnår DisplayPort-videoutgang opptil 4K 60Hz.

Takket være Xiaomis egenutviklede Loop LiquidCool-teknologi, den første landingen av et stort toroidformet kjølesystem av romfartskvalitet på en smarttelefon, har Xiaomi 13 Ultra oppnådd "enveis ledning" av den interne sirkulasjonen gjennom "damp-væske-separasjon"-strukturen . Dette sikrer ekvivalent varmeledningsevne mer enn tre ganger høyere enn tradisjonelle VC-er, og varmeavledningskapasiteten overstiger 10W. Med denne kraftige og avanserte teknologien er Xiaomi 13 Ultra i stand til å støtte stabile 4K 60fps videoopptak uten bildefrekvensfall på grunn av temperatur.³

Ved å pare en Xiaomi Surge P2 Charging Chip og Xiaomi Surge G1 Battery Management Chip med et 5000 mAh batteri, bruker Xiaomi 13 Ultra en rekke batterihelsefunksjoner og er i stand til å estimere batterilevetiden på ekstremt granulære nivåer. Xiaomi 13 Ultra legger også til en ny dvalemodus, som automatisk utløses når batteriet er lavt, begrenser bakgrunnsaktiviteter og tilbyr opptil 60 minutter ekstra standby.⁴