XIAOMI GIR SMART LIVSSTIL MED NYE AIOT -PRODUKTTILBUD

Published: 18/08/21

Slipper ut fem nye teknologier som strekker seg over hjemmeunderholdning, matlaging og daglige pendler

Xiaomi presenterte en rekke AIoT -produkter som forbedrer smarte opplevelser for alle aspekter av brukernes liv. De helt nye produktseriene inkluderer Mi Router AX9000, Mi 2K Gaming Monitor 27 '', Mi Electric Scooter 3, Redmi Buds 3 Pro og Mi Smart Air Fryer 3.5L.

Disse produktene er innovative i seg selv og tilbyr smartere måter å oppmuntre brukerne til å være aktive utendørs, eller forbedre livsstilen innendørs, enten de er på vei til jobb, ved skrivebordet eller for å lage et raskt måltid på kjøkkenet. Gjennom disse innovative teknologiene leverer Xiaomi en mer praktisk, effektiv og sunnere livsstil til hver enkelt, noe som gjør smart liv for alle mulig.

img

Få et smart liv med kraftig tilkobling  

Mi Router AX9000: Designet for det hyperkoblede fremtidige hjemmet, og som et knutepunkt for brukernes digitale underholdning, er den nylig utgitte Mi Router AX9000 Xiaomis første Tri-Band WI-FI 6-ruter 1 utstyrt med en Qualcomm® Hexa-kjerneprosessor . Med ett 4GHZ og to 5GHZ-bånd er dette flaggskipsproduktet i stand til å gi spillopplevelser uten avbrudd, selv når det driver flere tilkoblede smarte enheter samtidig.

Mi Router AX9000 når hastigheter på opptil 8 354 Mbps 2 og sjekker av alle boksene en moderne spiller eller smart huseier trenger i en high-end ruter, noe som muliggjør spill med høy båndbredde eller nedlasting, samtidig som de lar dem samtidig livestreame i 4K uten å kunne livestreame samtidig stamme. Innebygd i Mi Router AX9000 er en dedikert AIoT -antenne som lar brukerne enkelt koble til og administrere nettverket av smarte enheter på bare noen få trykk.

 Mi 2K Gaming Monitor 27″: Vi stoppet ikke der og doblet ned på en stor måte som spillere vil elske. Xiaomis helt nye Mi 2K Gaming Monitor 27 '', presenterer hver detalj skarpt på en 2560 x 1440 QHD-skjerm og med en silkemyk 165 Hz høy oppdateringsfrekvens som garantert vil fordype spillere eller til og med tilby en kant i spillet. Mi 2K Gaming Monitor 27 '' støtter også VESA Display ™ 400 og 95% av fargeområdet DCI-P3, noe som gir en lys og levende skjerm som kan projisere fantastisk spillgrafikk og til og med profesjonelt visuelt innhold.

 

Ta imot en smartere og sunnere matlagingsstil

Mi Smart Air Fryer 3.5L: En smart livsstil starter på kjøkkenet, Mi Smart Air Fryer 3.5L henvender seg til de av oss som lever travle liv, men vil ikke gå på kompromiss med vår forpliktelse til en sunnere livsstil, ved å gjøre matlaging hjemme enkelt og sunt - alt uten å tilsette olje.

Frityrkokeren er kompatibel med Mi Home -appen, og kan enkelt fjernstyres og kan stilles inn mellom 40° C og 200° C for et perfekt tilberedt måltid. Appen tilbyr også mer enn 100 forskjellige Mi Smart Air Fryer 3,5L oppskriftsideer for raske måltidsinspirasjoner hver dag 3 .

Med Mi Smart Air Fryer 3.5L kan brukerne til og med planlegge et tilberedt måltid opptil 24 timer i forveien. Dette åpner dørene for endeløse matlagingsmuligheter, det være seg yoghurtgjæring, dehydrering av dyrefôr. Hvis hendene dine er bundet, kan talekommandoer drevet av Google Assistant og Amazon Alexa starte, sette pause eller sjekke gjenværende tilberedningstid 4. Den klare OLED -skjermen lar deg også se på tid og temperatur.

 

Forhøy din On-the-Go-stil

Mi Electric Scooter 3: Xiaomis løsninger forbedrer både livene vi lever innendørs, men også utenfor veggene i hjemmene våre. Faktisk har Xiaomi ledet første og siste mils mobilitet med mer enn 4.000.000 Xiaomi Mi elektriske scootere levert globalt 5 .

Den nylig utgitte Mi Electric Scooter 3 er en annen stilig bykompis for pendlere å komme seg rundt i byen med ytterligere forbedret brukeropplevelse og sikkerhetsfunksjoner. Den leveres med to farger å velge mellom, inkludert Onyx Blackand Gravity Grey. Den har også en svært praktisk lett karosseri samt en oppgradert 3-trinns foldedesign, noe som gjør den behagelig å bære eller bare brette den opp og lagre den bak i en bil eller på en buss eller tog.

Mi Electric Scooter 3 glir lett opp til 25 km/t på en 600W maksimal motor, og glir lett over bakker eller støt gjennom dine korte turer rundt i byen. Men den kommer også med nye sikkerhetsfunksjoner. Dette inkluderer et E-ABS regenerativt låsefritt bremsesystem og en ny bakre dobbelskivebrems.

Redmi Buds 3 Pro: Sammen med scooteren er Redmi Buds 3 Pro også en perfekt følgesvenn for å holde deg underholdt eller plugget inn på veien. Produktet har en oppslukende lydopplevelse med hybrid ANC og gjennomsiktighet

moduser 6 . Den støtter også Bluetooth 5.2 for stabil tilkobling med to enheter, noe som betyr at brukerne enkelt kan bytte fra å se på en video på den bærbare datamaskinen til å ringe på smarttelefonen, alt uten å måtte parre enhetene på nytt.

Når brukerne er på farten, tilbyr Redmi Buds 3 Pro opptil 6 timers bruk fra øreproppene alene, eller får opptil 28 timers total avspillingstid når den lades inne i etuiet. På bare 10 minutter lading i saken har brukerne nok strøm til opptil 3 timer med musikkavspilling 7. Redmi Buds 3 Pro støtter også trådløs lading, slik at brukerne kan leve det kabelfrie livet.

 

 

 

1 For å aktivere Wi-Fi 6 (802.11ax) og funksjoner, inkludert OFDMA, MU-MIMO og 4K QAM/1024QAM, krever sluttenheter også de tilsvarende funksjonene. Faktisk trådløs hastighet kan variere mellom de faktiske nettverksforholdene.

2 Maksimal hastighet for trådløs overføring er de fysiske hastighetene som er avledet fra IEEE Standard 802.11 spesifikasjoner.

3 Flere oppskrifter er tilgjengelige via OTA.

4 Tilgjengeligheten til Google Assistant og Amazon Alexa kan variere mellom markedene. Oppdater fastvare til den nyeste versjonen for talekontrollfunksjoner. Google Assistant er et varemerke for Google LLC.

5 Fra juni 2021, Xiaomi interne data.

6 Enkelte innstillinger for ANC og transparens er bare tilgjengelig på utvalgte Xiaomi/Redmi -smarttelefoner.

7 Data hentet fra interne laboratorier, faktisk batterilevetid kan variere basert på faktisk bruk.