XIAOMI KICKOFF SIN TREDJE GLOBAL PHOTOGRAPHY CHALLENGE

Published: 14/12/19
XIAOMI KICKOFF SIN TREDJE GLOBAL PHOTOGRAPHY CHALLENGE
img

 Xiaomi avduket sin tredje Xiaomi Photography Challenge, og ga mobile fotografer en mulighet til å vise frem skjønnheten i verden, mens de har en sjanse til å vinne kontanter og Xiaomi-smarttelefoner til opptil 40 000 US dollar i verdi.

Årets utfordring er basert på temaet "Se verden", og vil bli delt inn i fire kategorier: Se detaljene, se nettene, se sesongen og se ansiktene. Fotograferingsutfordringen håper å oppmuntre flere brukere av Xiaomi-smarttelefoner til å se hverdagen fra et annet perspektiv.

Som et samfunnsdrevet selskap vil de globale topp 40 påmeldingene bli valgt av Mi Fans. De endelige prisene deles i to, nemlig Mi Fans 'Choice Awards og Jurors' Choice Awards som blir kunngjort 5. februar 2020.

Xiaomi Photography Challenge ble første gang arrangert i 2017 og trakk over 13 000 påmeldte fra hele verden. Det påfølgende året så det over 90 000 Mi Fans som deltok i den samme utfordringen.

I år fortsetter Xiaomi å skyve grensene for smarttelefonfotografering med lanseringen av de nye fotograferingsmobiltelefonene og ser frem til mer kreative historier levert med Xiaomi smarttelefoner.

Xiaomi Photography Challenge-lenke: https://event.mi.com/global/challenge2019/global-photography