XIAOMI LANSERER MIUI 12

Published: 03/05/20
MIUI 12 bringer UI-smarttelefonopplevelsen til neste nivå
img

MIUI 12: Bringer livets fantasi

Når du står i spissen for design og brukeropplevelse, antenner MIUI 12 fantasien din igjen med sitt helt nye sett med funksjoner for animasjon, estetikk og personvern.

Med Xiaomis MiRender-motor, Folme-animasjonsmotor og MAML illustrasjonsmotor, skapte MIUI 12 en elegant og ultralett UI-opplevelse. Den innser også svært effektiv brukerinteraksjon ved å visualisere alle data, informasjon og status. 

Den nylig introduserte MIUI 12 Super Wallpaper-funksjonen, som tar i bruk en spillmotor for sanntids gjengivelse og offisiell NASA-statistikk for å rekonstruere planetariske landformer, fører kosmisk estetikk til toppen av realismen, og skaper fantastiske bilder for tapetet ditt og alltid vises. 

For å oppnå ultimate datasikkerhet, tilbyr MIUI 12 Flare, Barbed Wire og Mask System-funksjoner for å gi brukerne omfattende beskyttelse. Flare-funksjonen markerer sensitive appaktiviteter for brukeren, mens Barbed Wire-funksjonen lar brukerne ta kontroll over sine egne apptillatelser og slette sensitiv informasjon når de deler dokumenter. Når det er aktivert, gir maskesystemet useriøse apper blank informasjon for å beskytte data for fem tillatelser, inkludert kontaktlister, kalender og samtaleposter. 

MIUI 12 er sertifisert av autoritative institusjoner i Kina, Europa og USA, og er også det første operativsystemet i verden som mottok TÜV Rheinland-sertifiseringen "Enhanced Privacy Protection for Android Systems".

MIUI 12 støtter også en serie brukervennlige funksjoner, inkludert frittflytende multitaskingsvinduer , AI Call Assistant, Mi Health, et helt nytt kontrollsenter og Dark Mode 2.0. MIUI 12 vil bli støttet på 40 Xiaomi-enheter, med den stabile utgivelsen som gradvis skal rulles ut i juni. For mer informasjon, vennligst se: https://home.miui.com/