XIAOMI presenterer Leading-Edge-produkter: Mi CC9 Pro (Mi Note 10 Pro)

Published: 05/11/19
Mi CC9 Pro Premium Edition rangerer først på DxOMark med en samlet poengsum på 121
img

Mi CC9 Pro (Mi Note 10 pro i Europa): Benchmarking Smartphone Photography 

Etter den banebrytende konsepttelefonen Mi MIX Alpha setter Mi CC9 Pro en annen viktig milepæl for industrien til å bli verdens første masseproduserte smarttelefon som sender et 108MP kamera. Det bemerkelsesverdige hovedkameraet på 108MP tilbyr en 1 / 1,33 '' stor bildesensor - dobbelt så stor som mainstream 48MP-kameraer. Den støtter OIS og har en bransjeledende oppløsning på 12032 x 9024. Den har også en 4-i-1 (1,6μm) Super Pixel med den nyeste RAW multi-frame støyreduksjonsalgoritmen for å fange rike detaljer, selv under lite lysforhold.

Bortsett fra 108MP-kameraet, har Mi CC Pro 9 et penta-kameraoppsett som inkluderer et 12MP-tele-kamera, et 5MP-tele-kamera, et 20MP ultra vidvinkelkamera og et 2MP-makrokamera. 12MP telefoto kamera støtter 2x optisk zoom med dobbelt PD autofokus, mens 5MP telefoto kamera støtter 10x digital zoom. Alle kameraer er bygget med teknologier i verdensklasse som dekker de daglige behovene dine for smarttelefonfotografering fra landskap, portretter, nærbilder og til og med for 1,5 cm super makrofotografering.

Et premium-tilbud - Mi CC9 Pro Premium Edition ble også kunngjort ved lanseringen. Den leveres med et 8P-objektiv som produserer bilder som er tydeligere og med høyere definisjon. Det steg også til toppen av DxOMark kamerarangeringer med en samlet poengsum på 121, og brakk også rekorden for videosegmentet med verdens høyeste poengsum på 104.

Verdt å merke seg er at Mi CC9 Pro Premium Edition scoret en utrolig 109 - 14 poeng høyere enn konkurrenten rangert som nummer to - i DxOMarks subtestingsprogram 'Zoom', alt avhengig av Mi CC9 Pro Premium Edition sitt telekamera som støtter 10x digital zoom og OIS for å levere uslåelig bildedefinisjon, selv når du er tatt av fjerntliggende avstander.

På maskinvarefronten kler Mi CC9 Pro seg for å imponere med flaggskipets tosidige buede skjerm og en 6,47 '' 19,5: 9 Full HD-skjerm. Ved å bruke en COP-forseglingsteknologi har Mi CC9 Pro en 3,43 mm hakekant, noe som gjør den til den mest smale Xiaomi-smarttelefonen bortsett fra Mi MIX Alpha. Mi CC9 Pro støtter også 30 W hurtigladning, noe som bringer det 5260 mAh høykapasitetsbatteriet til 100% under 65 minutter.

Tre fargevarianter Aurora Green, Glacier White og Midnight Black vil være tilgjengelige på offisielle Xiaomi-kanaler.